Политика за поверителност

С тази политика за поверителност Параметрикс ЕООД желае да информира всички хора, които имат достъп и разглеждат www .thesoulpatterns.com относно обработката на личните им данни.

 

Достъпът до уебсайта не изисква предварителна регистрация. Преди да изпрати каквато и да е заявка за информация чрез формата за контакт на уебсайта, Потребителят трябва да приеме политиката за поверителност, за да даде изрично и информирано съгласие за обработка на данни за посочените цели.

 

Параметрикс ЕООД, в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679, от 27ти април 2016 г. относно защитата на физическите лица по отношение на обработката на лични данни и относно свободното движение на тези данни, като отговорен за обработката на предоставените лични данни Ви предоставя следната информация:

 

1. Администратор на данни:

 

– Име на фирмата: Параметрикс ЕООД

– ДДС номерBG206681080

– Адрес:: Младост 4, блок 487, вх.1, 1715, София, България

– Телефонен номер: +359 888 654 699

– Имейл:: info@thesoulpatterns.com

 

2. Цели на обработка на данни, правни основания и законни интереси, преследвани от Параметрикс ЕООД или трета страна

 

2.1. Достъп до нашия уебсайт

 

Когато използвате Уебсайта, ние събираме информация за Вас, част от която сама по себе си има характера на „лични данни“, а друга част, която може да се квалифицира като „лични данни“ само когато се обработва в комбинация с друга информация за Вас, събрана във връзка с функционирането на Уебсайта. Личните данни, които обработваме (включително събирани и съхранявани) при регистрация за услуги, предоставяни чрез Уебсайта включват всички или част от посочените данни: име и фамилия, имейл адрес, адрес за доставка, данни за фактуриране и плащане, телефонен номер .

 

Следните данни също са необходими за обработка на направената поръчка.

 

Ако сте избрали метод на плащане, различен от предплащане, ние ще предадем необходимите данни за плащане на избрания от нас доставчик на платежни услуги. Ние предаваме подробности за вашия адрес за доставка на избрана от нас транспортна фирма за целите на обработката на договора за покупка. Ако сте съгласни, ние ще предадем вашия имейл адрес и, ако е приложимо, вашия телефонен номер на избраната от нас транспортна фирма, за да гарантираме, че стоките ще бъдат доставени според вашите желания. Транспортната фирма ще се свърже с вас преди доставката.

 

В допълнение към гореспоменатото събиране на данни, когато посещавате нашия уебсайт, браузърът, използван на вашето устройство, автоматично изпраща информация до сървъра на нашия уебсайт и временно я съхранява в така наречения лог файл. Ние нямаме влияние върху това. Следната информация се записва без ваша намеса и се съхранява, докато не бъде автоматично изтрита:

 

– IP адресът на вашетп устройство с активиран интернет,

– Датата и часът на достъп, името и URL адресът на файла, който е достъпен,

– Уебсайтът/приложението, от което е направен достъпът (URL за препращане),

– Браузърът, който използвате, и, ако е приложимо, операционната система на вашия компютър с включен интернет и името на вашия доставчик.

 

Правното основание за обработка на IP адреса е член 6, параграф 1, буква f) GDPR. Нашият законен интерес произтича от изброените по-долу цели за събиране на данни. На този етап бихме искали да посочим, че не можем да направим никакви преки заключения относно вашата самоличност от събраните данни и че не можем да извлечем никаква информация от вас.

 

Ние използваме IP адреса на вашето устройство и другите данни, изброени по-горе за следните цели:

 

– Осигуряване на безпроблемно установяване на връзка,

– Осигуряване на удобно използване на нашия уебсайт,

Оценка на сигурността и стабилността на системата.

 

Данните се съхраняват за период от 30 дни и след това се изтриват автоматично. Ние също така използваме бисквитки, инструменти за проследяване, процедури за насочване и плъгини за социални медии за нашия уебсайт.

 

Ако сте се съгласили с геолокализацията във вашия браузър или в операционната система или други настройки на вашето устройство, ние използваме тази функция, за да можем да ви предложим отделни услуги, свързани с текущото ви местоположение (напр. местоположението на най-близкия клон). Ние обработваме данните ви за местоположение изключително за тази функция. Ако спрете да използвате данните, те ще бъдат изтрити.

 

2.2. Изпращане на бюлетин

 

На уебсайта ви предлагаме възможност да се абонирате за нашия бюлетин. Ние използваме така наречената процедура за двойно избиране, което означава: след като сте въвели имейл адреса си в полето за регистрация, ние ще ви изпратим връзка за потвърждение. Вашият имейл адрес ще бъде добавен към нашия пощенски списък. Обработката на вашите електронни данни за контакт се извършва единствено въз основа на вашето съгласие. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време с бъдещ ефект. Това е възможно, ако изпратите имейл до посочения по-горе имейл или натиснете върху бутона „Отписване“ в края на всеки бюлетин.

 

3. Онлайн присъствие и оптимизация на уеб сайта

 

3.1. Бисквитки – обща информация

 

Ние използваме така наречените „бисквитки“ на нашия уебсайт. Ако тези бисквитки са лични данни, те се използват въз основа на член 6, параграф 1, буква f от GDPR. Нашият интерес да оптимизираме нашия уебсайт, както и да се обърнем към Вас въз основа на Вашето посещение на нашия уебсайт, трябва да се счита за оправдан по смисъла на гореспоменатия регламент.

 

Повечето браузъри приемат бисквитки автоматично. Въпреки това, можете да конфигурирате браузъра си така, че на компютъра ви да не се съхраняват бисквитки или винаги да се появява съобщение, преди да бъде създадена нова бисквитка. Въпреки това, пълното деактивиране на бисквитките може да означава, че не можете да използвате всички функции на нашия уебсайт. Продължителността на съхранение на бисквитките зависи от предназначението им и не е еднаква за всички.

 

3.2. Plausible Analytics Tool

 

Ние използваме Plausible за целите на проектиране и непрекъснато оптимизиране на нашите страници въз основа на член 6 (1) (f) GDPR. За повече информация относно Plausible, моля, посетете: https://plausible.io/

 

3.3. Плъгини за социални мрежи

 

Ние използваме плъгини от социалните мрежи Facebook и Google+ на нашия уебсайт, за да популяризираме нашия бранд. Отговорността за работа, съвместима със защитата на данните, трябва да бъде гарантирана от съответните им доставчици. Ние интегрираме тези плъгини, използвайки така наречения "two-click" метод, за да защитим най-добре посетителите на нашия уебсайт.

 

За целите и обхвата на събирането на данни и по-нататъшната обработка и използване на данните от Facebook, както и вашите права и опции за настройка за защита на вашата поверителност, моля, вижте информацията за защита на данните на Facebook. Ако не искате Facebook директно да свързва събраната информация за вашето посещение на нашия уебсайт с вашия профил във Facebook, трябва да излезете от Facebook, преди да посетите нашия уебсайт.

 

3.4. Форма за контакти

 

В нашия уебсайт ние предлагаме на посетителите възможността да се свържат с нас чрез контактна форма. Ние използваме само информацията, която предоставяте чрез формата за контакт, за целите на обработката на вашето запитване. Правното основание за това е вашето съгласие по смисъла на член 6, параграф 1, буква а) GDPR и член 6, параграф 1, буква f) GDPR.

 

 

3.5. Клиентски профил

 

За ваше удобство при онлайн пазаруване ви предлагаме постоянното съхранение на вашите лични данни в защитен с парола клиентски акаунт. Създаването на клиентски акаунт е изцяло доброволно. След като клиентският акаунт е създаден, не се изисква въвеждане на допълнителни данни. Можете също така да преглеждате и променяте данните, съхранявани за вас във вашия клиентски акаунт по всяко време.

 

4. Вашите права

 

Като субект на лични данни имате следните права:

 

– Право на получаване на информация относно съхраняваните за Вас лични данни – при поискване, ние ще Ви предоставим информация за обработваните и съхранявани Ваши данни;
– Право на коригиране на Вашите данни – ако смятате, че определени данни за Вас вече не са актуални или са неверни по друга причина, имате право да поискате корекция на тези данни;
– Право да изтриете вашите данни, съхранявани от нас – имате право да поискате изтриване на данните, които обработваме за вас и ние ще уважим вашето искане само ако няма законови или договорни срокове за съхранение или други законови задължения или права за по-нататъшно съхранение;
– Право на ограничаване на обработката на вашите данни, при условие че точността на данните е оспорена от вас, обработването е неправомерно, но вие отказвате да го изтриете; администраторът вече не се нуждае от данните, но Вие имате нужда от тях, за да предявявате, упражнявате или защитавате правни искове или сте възразили срещу обработването в съответствие с чл. 21 GDPR;
– Право на преносимост на данните – можете да поискате от нас да прехвърлим всички или част от обработените ви данни на друг администратор в машинно четим формат;
– Право да знаете за нарушения на сигурността – имате право да бъдете своевременно информирани за всяко нарушение на сигурността на вашите данни и ние ще изпълним задълженията си в това отношение, като публикуваме информация за всяко такова нарушение на уебсайта, както и ще ви изпратим информация по имейл, когато е приложимо;

– Право на възражение срещу автоматизирана обработка на вашите данни срещу профилиране и обработка за целите на директния маркетинг – ние ви даваме възможност да упражните това право по всяко време и напълно безплатно;

– Право на подаване на жалба до надзорен орган. 

 

Можете да упражните всичките си права като субект на лични данни, като ни изпратите имейл чрез формата за контакт, публикувана на Уебсайта.

 

В допълнение към данните, изисквани при извършване на поръчка, трябва да предоставите парола по ваш избор, за да създадете клиентски акаунт. Заедно с вашия имейл адрес, това служи за достъп до вашия клиентски акаунт. Моля, третирайте личните си данни за достъп като поверителни и по-специално не ги правете достъпни за неоторизирани трети страни. Не можем да поемем отговорност за злоупотреба с пароли, освен ако не носим отговорност за злоупотребата. Имате възможност да изтриете клиентския си акаунт по всяко време. Моля, имайте предвид обаче, че това не изтрива в същото време данните, видими в акаунта на клиента.

 

5. Сигурност на данните

 

Всички данни, които лично предоставяте, включително вашите данни за плащане, се предават с помощта на общоприетия и защитен стандарт SSL (Secure Socket Layer). Можете да разпознаете защитена SSL връзка по добавеното в http (т.е. https: // …) в адресната лента на вашия браузър или по символа за заключване в долната част на вашия браузър.

 

6. Данни за контакт

 

Ако имате въпроси относно поверителността на данните, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Имейл: info@thesoulpatterns.com или адрес за кореспонденция: 1715 София, Младост 4. бл. 487, вх.1

 

Данни за контакт с Комисията за защита на личните данни:

 

Адрес: 1592 София, бул. Проф.Цветан Лазаров 2

Уебсайт: www.cpdp.bg

Безплатна доставка при поръчки над 85 лв. до офис на Спиди в цялата страна.
This is default text for notification bar